Nieuwsgierigheidis misschienmijn grootste talent

Wat doen we eigenlijk?

Wij begrijpen als geen ander hoe lastig het is om in een tijd als deze alles uit je team te halen. Vooral wanneer niet alles helemaal op rolletjes loopt en er hier en daar haarscheurtjes ontstaan: je omzet valt tegen, je klanten zijn niet meer zo tevreden als

vroeger over de service, of je eigen mensen stappen op omdat ze zich niet meer gelukkig voelen. Wat ga jij doen? Brandjes blussen... óf samen, met ons, op zoek naar werkelijk fundamentele verbeteringen?



Laat ons helpen 

Wij als kwadraatdenkers gaan op zoek naar de oorzaken áchter de oorzaak en steken in vanuit de essentie. Iets waar wij aantoonbaar succesvol in zijn. Onze aanpak is uiterst effectief, en is te typeren met woorden als holistisch; integraal; vergroting van menselijk geluk; virale werking; duurzaam; evenwichtig in ratio én gevoel.

Onze opdrachtgevers zijn enorm enthousiast over onze gerichte wijze van benaderen en oplossen. Dat zijn ze vooral omdat onze aanpak op een meer contextuele insteek berust. Sinds oktober 2014 voeren wij exclusief de programma directie en uitvoering van de Red Belt opleidingen welke door Lean Six Sigma Partners te Soesterberg worden aangeboden. Het professionaliseren en borgen van verantwoordelijk gedrag, o.a. binnen change management programma’s, staat hierin volledig centraal.

 

Kennis en wijsheid 

We delen onze kennis & wijsheid graag met jou! Het bevorderen van verantwoordelijkheidsbewustzijn gaat niet alleen maar om “intelligent en smart” zijn, maar vooral over levenswijs.
In en buiten ons werk komen we allerlei informatie tegen die wij, maar ook jij, goed kunnen/kan gebruiken bij het optimaliseren van het functioneren van je team. Die kennis verwerken wij in onze programma’s en de Red Belt opleidingen, waarmee we aan sluiten op de actualiteit van ons 'snelle' leven.
Mocht je vragen over de inhoud hebben, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Aankomende activiteiten: