Veel over jezelf pratenis soms een manierom jezelf te verbergen

Wie zijn wij?

Onze unieke werkwijze vereist niet alleen veel kennis, maar vooral veel ervaring van de coaches. Juist daardoor kunnen we als geen ander van kleur veranderen in een andere omgeving.

Graag stellen we ons team kort aan je voor:

Drs.  Robert Sinke
Persoonlijk

Robert is in 1961 geboren, heeft een partner en 2 zonen.


Contact

Robert.sinke@burokwadraat.nl

06 - 20 13 54 89
Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Drs. Robert SinkeAlgemeen directeur


Robert.sinke@burokwadraat.nl

06 - 20 13 54 89
Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Na de middelbare school in Engeland heeft Robert Bedrijfseconomie in Amsterdam gestudeerd waarna hij een British Education Programma bij  Unilever heeft doorlopen.

Ervaring

Robert begon zijn carrière bij Unilever. Vanaf 1991 vervulde Robert diverse senior managementposities bij Intergamma bv, dé marktleider in de doe-het-zelf markt in de Benelux met de formules Gamma en Karwei. Gedurende deze negen jaar bij Intergamma is Robert erin geslaagd de leidende positie van dit bedrijf verder uit te bouwen door een consistente groei van het marktaandeel en de winstgevendheid te realiseren in deze sterk concurrerende markt.
In 2000 trad Robert toe tot de directie van Pon Holdings bv en werd hij CEO van Pon Automotive B.V. Robert is erin geslaagd Volkswagen tot marktleider in Nederland te maken en Audi tot leider binnen het premium segment.
Robert heeft een zesde zintuig voor het selecteren van mensen en voor het bouwen van succesvolle teams. Hij is commissaris bij een tweetal familievennootschappen. Door zijn ervaring bij Pon Holdings (100% familie), deze twee commissariaten en zijn uitgebreide adviespraktijk heeft Robert ruime ervaring binnen familievennootschappen. Bovendien heeft hij uitgebreide ervaring met het herstructureren van vennootschappen.Robert is in 1961 geboren, heeft een partner en 2 zonen.


Drs. Bob Lokhorst
Persoonlijk

Bob is in 1962 geboren, is getrouwd en heeft 4 kinderen.


Contact

bob.lokhorst@burokwadraat.nl
06 - 22 49 36 87
Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Drs. Bob LokhorstFinancieel directeur


bob.lokhorst@burokwadraat.nl
06 - 22 49 36 87
Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Na het VWO heeft Bob Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam gestudeerd.

Ervaring

Bob begon zijn carrière bij Arthur Andersen accountants. In 1995 werd hij financieel directeur van Computer Company. Hier was hij medeverantwoordelijk voor een succesvolle volledige SAP-implementatie die binnen zes maanden succesvol was afgerond. In 1997 was hij medeverantwoordelijk voor de ’reverse take-over’ van de internationale CSS-groep, een beursgenoteerde onderneming. Vervolgens trad hij toe als CFO tot het dagelijks bestuur van CSS en was hij medeverantwoordelijk voor de buy & build strategie.
In 2003 trad Bob toe tot het management van Scarlet N.V. als CFO en later ook als COO. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor de financiële en operationele huishouding van Scarlet. Hij heeft diverse malen financiering aangetrokken voor de sterke groei van Scarlet.
Bob heeft circa dertig overnames gerealiseerd en deze vervolgens geïntegreerd.
Bob is zeer analytisch en oplossingsgericht ingesteld. Hij heeft veel ervaring bij vennootschappen waar cash schaars is. Bob heeft ervaring binnen familievennootschappen en hij weet zijn weg te vinden binnen financiële en operationele herstructurering, doorstartscenario’s en funding vraagstukken.Bob is in 1962 geboren, is getrouwd en heeft 4 kinderen.


Martien Plasmeijer
Persoonlijk

Martien is in 1959 geboren, heeft 2 volwassen zonen.


Contact

martien.plasmeijer@burokwadraat.nl
06 - 14 28 92 03
Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Martien PlasmeijerSenior Trainer


martien.plasmeijer@burokwadraat.nl
06 - 14 28 92 03
Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Na zijn opleiding marketing & commerciële economie (1981) heeft Martien sector- en discipline overstijgende ervaring opgedaan op de terreinen van leiderschap, strategisch customer service en callcenter-management, business development, customer management en het kernwaarden gedreven besturen - en aansturen van organisaties. 

Ervaring

Martien begon zijn carrière in 1982, als officer order control bij Fokker Spare Parts. In 1984 startte hij bij het snel groeiende DHL worldwide express. Vanaf 1987 vervulde Martien diverse senior management posities in Nederland, België, Duitsland, Italië, de Verenigde Staten en Australië. Binnen DHL wist hij tot 1994 de onderscheidende en leidende customer service positie van DHL te professionaliseren en uit te bouwen. Vanaf 1995 startte Martien zijn eigen onderneming “Customer Loyalty” die groeide met vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Dit bureau heeft hij in 2002 verkocht.

Branchekennis

Vanaf 2012 heeft Martien zich, op uitnodiging van het Ministerie van VWS, toegelegd op gedragsveranderingsvraagstukken binnen de zorg en daarmee volledig voor de inhoudelijke kant van zijn passie gekozen. Op basis van zijn levenservaring is Martien er op gericht mensen te helpen hun hart te volgen. Martien zijn unieke kwaliteit is personen en groepen vanuit de ziel te bereiken én te inspireren. Hij leert mensen niet uit maar juist in contact te gaan wanneer dingen lastig worden . Martien weet multidisciplinaire en vaak complexe (verander) processen te koppelen aan klant- en organisatie-doelstellingen en daarbij snel en op een voor mensen op stimulerende en verbindende wijze tot de essentie van de zaak te komen. Martien is in 1959 geboren, heeft 2 volwassen zonen.


Drs. Marisol Klitsie
Persoonlijk

Marisol is in 1961 geboren en heeft samen met haar partner Adriaan twee zonen.


Contact

marisol.klitsie@burokwadraat.nl
06 - 27 38 63 00
Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Drs. Marisol KlitsieTrainer


marisol.klitsie@burokwadraat.nl
06 - 27 38 63 00
Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Na het VWO heeft Marisol Arbeids- en Organsiatie Psychologie gestudeerd in Utrecht waarna zij een coaching opleiding en de leergang Integraal Waarnemen heeft gevolgd. Daarnaast is zij MfN gecertifi ceerd mediator, met specialisatie arbeidsmediation.

Ervaring

Marisol heeft door de jaren heen ruime ervaring opgedaan in diverse rollen, uiteenlopend van adviseur, trainer, coach, procesbegeleider en mediator. Haar opdrachten variëren van het geven van advies op het gebied van organisatieontwikkeling en P&O, training op gebied van organisatie- en cultuurverandering , coaching van teams en individuen gericht op persoonlijke ontwikkeling en samenwerking, faciliteren van groepen, begeleiden van heidagen en het begeleiden van mediations. De rode draad in de ervaring van Marisol is het ondersteunen van organisaties en individuen bij het zetten van een volgende stap in hun ontwikkeling. Het nemen van eigenaarschap vindt zij daarin essentieel.

Branchekennis

Marisol heeft ervaring in profi t en non-profi t organisaties in diverse sectoren, waaronder techniek, zakelijke dienstverlening, zorg, energie en off shore.Marisol is in 1961 geboren en heeft samen met haar partner Adriaan twee zonen.


Leo van Eekeren - MBA
Persoonlijk

Leo is in 1960 geboren, is gehuwd en heeft 3 kinderen. Hij besteedt zijn vrije tijd graag met outdoor sporten, reizen en traditional Wing Chun.


Contact

leo.van.eekeren@burokwadraat.nl
06 - 15 45 99 90

Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Leo van Eekeren - MBATrainer


leo.van.eekeren@burokwadraat.nl
06 - 15 45 99 90

Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Na de middelbare school heeft Leo de HBO opleiding tot fysiotherapeut afgerond, gevolgd door een post HBO opleiding ‘Management in de Gezondheidszorg’. Vervolgens doorliep hij een 2-tal gecertificeerde post HBO opleidingen tot verandercoach. In 2008 rondde hij zijn Executive MBA opleiding af aan de Business school Nederland in Buren.

Ervaring

Leo is als zelfstandig organisatieadviseur actief als (interim) manager, coach en trainer. Hij heeft ervaring opgedaan bij verschillende (zorg)instellingen en bedrijven als Johnson & Johnson Medical, KLM en als oprichter van het NKV (Nederlands Kenniscentrum Vitaliteitsmanagement). Leo heeft de laatste jaren zich vooral verdiept in coaching, implementatie van complexe organisatieverandering en talentontwikkeling.

Branchekennis

Na een aantal jaren gewerkt te hebben als fysiotherapeut maakte Leo de overstap naar het bedrijfsleven in verschillende functies bij zorginstellingen en medisch technologische bedrijven. Al vrij snel na het afronden van zijn MBA opleiding startte hij als zelfstandig consultant, trainer en coach en legde zich toe op het begeleiden van verander- en verbeterprocessen in de zorgsector en daarbuiten. De laatste jaren heeft Leo zich verdiept in succesvolle organisaties waar gedragsverandering in relatie tot verantwoordelijkheid en de balans tussen de ‘mensfactor – rood’ en de ‘borgingsfactor – blauw’ sleutels tot succes zijn. Met Buro2 werkt hij met passie vanuit het inzicht dat het bewust zijn van en kennis hebben over de verschillende belangen van alle betrokkenen en vooral persoonlijke ontwikkeling essentieel is om verbeteringen echt duurzaam door te voeren.Leo is in 1960 geboren, is gehuwd en heeft 3 kinderen. Hij besteedt zijn vrije tijd graag met outdoor sporten, reizen en traditional Wing Chun.


Jan Boon - Bsc
Persoonlijk

Jan is in 1957 geboren en heeft 4 kinderen.


Contact

jan.boon@burokwadraat.nl
06 - 53 10 13 75
Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Jan Boon - BscTrainer


jan.boon@burokwadraat.nl
06 - 53 10 13 75
Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Na het VWO heeft Jan een HBO Pedagogische opleiding in Amersfoort gedaan waarna hij een Post HBO kwaliteitszorg management en een opleiding lead auditor bij BVQI heeft gevolgd.

Ervaring

Jan heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan als freelance trainer bij bedrijven als AKZO, Duyvis en DSM die aan kwaliteitszorg gingen werken. Later is daar een samenwerking bij gekomen met een associatie van adviseurs en trainers met de focus op ouderenzorg en HKZ. Ook heeft hij bij Rijnconsult en IBanx als trainer en adviseur gewerkt. Jan zijn focus ligt steeds meer op het werken aan bewustzijn van zijn deelnemers en het nemen van verantwoordelijkheid voor hun werk.

Branchekennis

Jan is begonnen in de jeugdhulpverlening. In 1997 heeft hij de opleiding tot lead auditor gedaan, kennis en vaardigheden die hij tegenwoordig inzet als auditor voor de Federatie voor Landbouw en Zorg. In die veelheid van taken, vindt hij een sterke voorkeur voor het geven van trainingen. Bewust sturen op gedrag en vaardigheden hebben Jan altijd aangetrokken. Aansluiten bij de klant en dan stappen vooruit zetten.Jan is in 1957 geboren en heeft 4 kinderen.


Albert Kos
Persoonlijk

Albert is in 1963 geboren, woont samen en heeft 2 kinderen.


Contact

albert.kos@burokwadraat.nl
06 - 27 21 96 20
Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Albert KosTrainer


albert.kos@burokwadraat.nl
06 - 27 21 96 20
Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Na de middelbare school heeft Albert de Kleinkunst opleiding in Amsterdam gedaan waarna hij een tweetal post-HBO opleidingen heeft gevolgd op het terrein van fi nancieel planner en professioneel leiderschap.

Ervaring

Albert heeft door de jaren heen veel trainingen gedaan op het terrein van vaardigheden en kennis voor fi nanciële instellingen zoals Rabobank, ABNAMRO en diverse verzekeraars. Voor DPA heeft Albert eveneens vaardigheid trainingen gedaan voor Young Professionals, klantintegriteit en communicatie trainingen. Albert is een mensen mens. Albert heeft ook diverse opleidingen en trainingen verzorgt in het onderwijs en in de dienstverlening.

Branchekennis

Albert heeft vanwege de zorg voor zijn ouders persoonlijke ervaring met ouderenzorg. Dit heeft zijn behoefte om van betekenis te willen zijn in deze branche versterkt. De overeenkomst tussen de verschillende opdrachtgevers in Albert zijn klanten kring, is dat het veelal gaat om bewustwording en gedrag verandering. Albert werkt ook vaak met modellen zoals DISC/Kernkwadranten. Albert zijn kracht ligt in het creëren van bewustwording en van het overbrengen van een boodschap. Daarbij gebruikt Albert zijn enthousiasme en zijn gevoel voor humor om zijn doel te gebruiken. Albert blijft dicht bij zichzelf en doet waar hij goed in is. Albert traint individuele mensen en teams om beter te worden in wat ze al zijn en te helpen groeien naar wat ze willen worden.Albert is in 1963 geboren, woont samen en heeft 2 kinderen.


Drs. Rob van Viegen
Persoonlijk

Rob is in 1957 geboren, houdt van vliegen, reizen, ontwerpen van ruimtelijk meubilair en verlichting.


Contact

Rob.van.viegen@burokwadraat.nl
06-30 06 23 28
Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Drs. Rob van ViegenTrainer


Rob.van.viegen@burokwadraat.nl
06-30 06 23 28
Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Na de opleiding voor fysiotherapie heeft Rob van Viegen wijsbegeerte, Chinese Filosofie en acupunctuur, een psychosociale opleiding en een coachopleiding gevolgd om meer te weten te komen over menselijk gedrag.

Ervaring

Als trainer heeft Rob ziekenhuispersoneel getraind in gezond gebruik van je eigen lichaam. Voor commerciële bureaus heeft hij trainingen persoonlijke effectiviteit, trainingen communicatie en T’ai Chi workshops gegeven en managementcoaching voor profit en non profit organisaties. Trainingen op het gebied van presentatie- en sollicitatievaardigheden voor profit bedrijven. Op dit moment geeft hij trainingen communicatie en samenwerken (Crew Resource Management) op basis van luchtvaartcommunicatie aan MT’s en directies van grotere bedrijven. Het resultaat van deze training is bewustwording van de effectiviteit van het gedrag van de klant en het resultaat van “automaatgedrag”.

Branchekennis

In afwachting van zijn militaire dienstplicht heeft Rob een half jaar als fysiotherapeut
in een PG verpleeghuis gewerkt. Daarna heeft hij 20 jaar in twee ziekenhuizen als
fysiotherapeut, kwaliteitsfunctionaris, projectleider en interim manager gewerkt.
Rob van Viegen heeft ook een aantal nevenfuncties; Voorzitter van de FWG,
voorzitter OR, ziekenhuisfotograaf, en organisator van het “Actiefront”, die acties
in de zorg opzetten, samen met de vakbonden.Rob is in 1957 geboren, houdt van vliegen, reizen, ontwerpen van ruimtelijk meubilair en verlichting.


Brigitte Aafjes - Bsc
Persoonlijk

Brigitte is in 1966 geboren, is getrouwd en heeft 2 dochters.


Contact

brigitte.aafjes@burokwadraat.nl
06 - 81 79 06 01
Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Brigitte Aafjes - BscOffice Manager


brigitte.aafjes@burokwadraat.nl
06 - 81 79 06 01
Villa Pera
Eemnesserweg 69
3743 AE Baarn


Na de HAVO heeft Brigitte de Middelbare Hotelschool afgerond gevolgd door een studie Commerciële Economie aan de Hoge School voor Economische Studies in Amsterdam. Vervolgens heeft zij certificaten voor Web design en Graphic design aan een Amerikaanse universiteit behaald.

Ervaring

Brigitte heeft door de jaren heen bij verschillende bedrijven gewerkt in verschillende functies. Na haar studie is ze begonnen bij KLM, eerst als stewardess en vervolgens als office manager bij de afdeling Strategie en Partners. In 2000 is ze met haar man naar Amerika verhuisd. Daar heeft ze een distributeur schap voor kinderkleding opgezet en een online shopping service voor de Nederlandse markt. Verder heeft ze als office manager bij een Amerikaanse Kamer van Koophandel gewerkt. Naast deze werkzaamheden heeft ze als zelfstandig webdesigner verschillende websites ontworpen voor diverse bedrijven. Na haar terugkomst in 2011 heeft ze bij verschillende bedrijven als office en project medewerkster gewerkt.

Sinds 2015 is Brigitte werkzaam bij Burokwadraat en Montgo. Ze is begonnen als Financieel medewerkster en sinds januari 2017 werkt ze ook als Office Manager bij Burokwadraat.Brigitte is in 1966 geboren, is getrouwd en heeft 2 dochters.


Kwadraatdenken? 

Wij zijn ervan overtuigd dat het menselijk potentieel binnen jouw team vele malen groter is dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Je moet het alleen wel op de juiste manier kunnen activeren.

 

Wij geloven dat je dat niet doet door eenzijdig te sturen op prestatieverhoging of cultuurverandering, maar door het juist holistisch te benaderen. Wij noemen dat kwadraatdenken en we laten je graag zien hoe dat werkt!