Ontdekken.

Groeien.

Uitblinken.

Associate partners

grip-certiefied-partner

We zijn een groeiende organisatie en zitten barstensvol ambities. Stap voor stap omarmen organisaties in steeds meer sectoren ons gedachtegoed voor end-to-end projecten.

Daarom zoeken we altijd nieuwe medior en senior consultants, trainers en programmamanagers die bij onze klanten aan de slag gaan. We starten altijd met een associate partnership. In deze samenwerking groeit je kennis en ga je uitblinken in bedrijven en organisaties werkelijk verder brengen rond de integrale thema’s: Richting & houvast, Gedragsontwikkeling en Procesoptimalisatie.

Bij ons doe je mee, doe je ertoe en ontmoet je andere toppers. Dit waarderen we met een geweldig scholingsprogramma en zeer aantrekkelijke fees. Maar we verwachten ook flink wat terug. Het zal je niet verbazen dat we in co-creatie met jou kijken waar jij echt blij van wordt, hoe jij jouw talent voor ons inzet en hoe jij medeverantwoordelijk wordt voor het waarmaken van onze klantbelofte en ons business model.

Buro Kwadraat biedt altijd maatwerk. Dat betekent dat je in wisselende teams naar klanten gaat. Dit houd je fris, scherp en innovatief. Dat wil de klant, dat wil jij en dat willen wij.

partner-worden-buro-kwadraat

Nieuwsgierig?

Whatsapp-ons

Stel gerust je vraag