Eenvoud.

Warm

Gidsend.

Over ons

grip-certiefied-partner

Buro Kwadraat is een lean & mean organisatie. We hebben geen afdelingen, geen lijnmanagers en geen groot kantoor. We hebben al onze eigen ballast overboord gegooid om ons op jouw resultaat te kunnen focussen. Dat doen we puur, warm en scherpzinnig.

Bij ons werken evenwichtige, sociale en gedreven mensen die uitblinken in vraagstukken waar jouw bedrijf of organisatie een oplossing voor wilt. Omdat jij uniek bent, bieden we altijd maatwerk met een team dat het beste bij jouw opdracht past.

Op deze pagina stellen we je graag voor aan onze experts op onze drie integrale expertisegebieden:

 

  • Richting & houvast: (her)ijken visie, missie en kernwaarden
  • Gedragsontwikkeling: effectief communiceren, samenwerken en leidinggevenden
  • Procesoptimalisatie: met kraakheldere verantwoordelijkheden doelen realiseren #continuverbeteren
N

Richting & houvast

N

Gedrag

N

Processen

N

End-to-end-projecten

N

Waardecreatie

Martien-Plasmeijer-Buro-Kwadraat

Martien Plasmeijer

Founder

grip-certiefied-partner

Founder Martien Plasmeijer. Ieder traject start met Martien. In het kennismakingsgesprek stelt Martien de vragen die je misschien niet verwacht, maar essentieel zijn om jouw vraagstuk op te lossen.

“Om Godfried Bomans te citeren: “Eenvoud is niet het kenmerk van de beginneling, maar het is het duur bevochten stempel van de meester.” Dit is één op één van toepassing op Grip op Groei.”

Paulien Nienhuis Buro Kwadraat

Paulien Nienhuis

grip-certiefied-partner

Paulien identificeert en stimuleert al jaren de reductie van verspillingen. Samen met de opdrachtgever. In combinatie met GRIP vergroot zij tegelijkertijd de verantwoordelijkheid en het eigenaarschap hiervoor. 

“Ik denk dat GRIP zeker ook in complexe en politieke organisaties grote waarde heeft.”

Pieter Oegema Buro Kwadraat

Pieter Oegema

grip-certiefied-partner

Pieter begeleidt organisaties en individuen die worstelen met instabiliteit. Instabiliteit die wordt veroorzaakt door groei, onderstromen/cultuur of veranderende omstandigheden. Door Pieters interventies ben je weer in control vanuit je eigen stevigheid. En kun je weer groeien en ontwikkelen. In wezen duwt Pieter de geest weer in de fles!

“Wie zichzelf onder ogen durft te komen, legt de basis voor succes en groei.”

Tony-van-Waveren-Buro-Kwadraat

Tony van Waveren

grip-certiefied-partner

Tony ondersteunt bedrijven die willen groeien, innoveren en hun bedrijfsvoering verbeteren. Heldere analyses vertaalt hij naar nieuwe concepten en acties. Zo nodig neemt hij daarbij zelf voortvarend het voortouw.

“Het begint met verantwoordelijkheid nemen.”

Benno-Rijpkema-Buro-Kwadraat

Benno Rijpkema

grip-certiefied-partner

Benno ondersteunt leiders en medewerkers bij veranderprocessen. Dankzij zijn menselijke aanpak en uitgebreide ervaring weet hij elk veranderproces vanaf het begin in beweging te krijgen. Een verandering die diepgeworteld is. Hierdoor staan niet alleen organisaties, maar ook medewerkers steviger in hun schoenen.

““Ik ga ’s avonds met een glimlach naar huis als ik mensen hun eigen verantwoordelijkheid zie nemen. Dan weet ik dat het goed komt.”

leo-van-eekeren-2023.png

Leo van Eekeren

grip-certiefied-partner

Naast organisatieadviseur is Leo een Action Learning Coach. Het is zijn passie om mensen en organisaties te helpen in beweging te komen en het beste uit zichzelf te halen. Het organiseren van verantwoordelijkheid is daarmee onlosmakelijk verbonden. 

“Ik zie dat mensen en organisaties meer doelen sneller realiseren als ze de GRIP®-methode inzetten.”

Karin Bokma

Karin Bokma

grip-certiefied-partner

Worden wie je werkelijk bent. Karin ondersteunde veel mensen op hun ontdekkingsreis daar naartoe. Met aandacht voor de persoon binnen de context van de organisatie stimuleert zij persoonlijke en professionele groei. Dit doet Karin door personen mee te nemen in hoe zij de blik naar binnen kunnen richten. Met het leren kennen en begrijpen van hun binnenwereld, ontwikkelen en vergroten individuen GRIP op zichzelf en groeit de GRIP op de omgeving en op de organisatie mee.

“Kijk eerst vanuit het nu naar je verleden. En neem daarna de verantwoordelijkheid voor jouw toekomst.”

Albert-Kos-website

Albert Kos

grip-certiefied-partner

Albert is een ervaren trainer en coach die uitdraagt om dicht bij jezelf te blijven en te doen waar je goed in bent. Maar hoe doe je dat als je dingen wilt veranderen? Albert ondersteunt je om vanuit intrinsieke motivatie aan te pakken. Vanuit bewustwording, communicatie, persoonlijk leiderschap, verantwoordelijkheid nemen en met humor.

“GRIP hebben, dat gun ik iedereen.”

Daphne-la-Haye

Daphne La Haye

grip-certiefied-partner

Verantwoordelijkheid nemen betekent ook knelpunten en verbeteringen in het werk signaleren en oppakken. Daphne leert teams op enthousiaste wijze hoe zij vanuit de Lean-methodiek aan de slag kunnen met continu verbeteren.

“Ik word blij als medewerkers écht kritisch naar hun eigen werk kijken en zich afvragen waar het beter kan. Als zij vervolgens ook met oplossingen komen ter verbetering, dan ben ik zeer tevreden.”

Win-Mollema-Buro-Kwadraat

Wim Mollema

grip-certiefied-partner

Als geen ander weet Wim hoe je de relatie met de klant bouwt en onderhoudt. De meeste relaties van Buro Kwadraat zullen dit herkennen bij Wim.  Met zijn enorme schat aan ervaring in de meest uiteenlopende branches, weet hij razendsnel de grootste uitdagingen te benoemen. Zeker ook bij organisaties met groeistuipen. 

“Sales is een vak apart dat gaat om luisteren, doorvragen en de klant oprecht willen helpen bij het oplossen van zijn of haar probleem.” 

Rob-Poiesz-Buro-Kwadraat

Rob Poiesz

grip-certiefied-partner

Zijn hele loopbaan is Rob bezig met de ontwikkeling van mensen in organisaties, als coach, trainer en consultant. Zijn centrale thema’s zijn leidinggeven, communicatie, samenwerken, persoonlijke groei en bewustwording. Met als resultaat: effectiever (samen)werken en vrijer bewegen.

“Om te verbeteren, moet je veranderen. Dat kan alleen als je bereid bent naar de kern te gaan. Daar ondersteun ik graag bij.”

Wouter-Sleyffers-Buro-Kwadraat

Wouter Sleyffers

grip-certiefied-partner

Wouter heeft meer dan 15 jaar ervaring in het realiseren van groei in organisaties. Groei is voor iedere organisatie en voor ieder mens uniek, maar de aanpak om daar te komen is universeel: verantwoordelijkheid nemen in processen en gedrag.  #GripOpGroei.  

“Alleen gaat misschien sneller, maar samen kom je verder.”

Pim-van-der-Velde-Buro-Kwadraat

Pim van der Velde

grip-certiefied-partner

Pim is een mensgerichte HRM-generalist.  Zijn kernwoorden: verbinder, bruggenbouwer, besluitvaardig, sociale empathie, mensen/mens, organisatiesensitief, recruitment, teamspeler, vakkundig, proactief, medezeggenschap, arbeidsverzuim, pragmatisch, motiveren, coachen en talentmanagement en generatieleren. 

“Leidinggeven is geen opdrachten geven, maar co-creëren.”

Kel-Verkooijen-Buro-Kwadraat

Kel Verkooijen

grip-certiefied-partner

Procesoptimalisatie begint voor Kel bij een analyse van de inrichting van verantwoordelijkheden. Bij voorkeur op de – voor de opdrachtgever – ergste pijnplek binnen het primaire proces. Uitgedrukt in cijfers en een business case laat Kel zien wat er concreet te winnen valt. Met inspirerende GRIP®-groeisessies zorgt Kel vervolgens voor de juiste mindset en daarmee de basis voor continue verbetering.

“Georganiseerde verantwoordelijkheid reduceert verspillingen en verhoogt het werkplezier.”

Rob-Wientjes-Buro-Kwadraat

Rob Wientjes

grip-certiefied-partner

Anders werken, vraagt om ander gedrag van mensen. Dat werkt alleen duurzaam als mensen hiervoor intrinsiek gemotiveerd zijn. Met zijn ervaring als coach, adviseur, vertrouwenspersoon en klachtenfunctionaris wint Rob razendsnel het vertrouwen om fundamentele (organisatie)veranderingen door te voeren.

“Externe motivatoren zoals compensatie of consequenties, leiden hooguit tot tijdelijke resultaten.”

Roeland van Zoelen Buro Kwadraat

Roeland van Zoelen

grip-certiefied-partner

Ben je klaar om je bedrijf te laten groeien? Roeland is jouw (digitale) partner voor doelgerichte strategieën, web ontwikkeling, effectieve (online) marketing, creatief design en businessontwikkeling. Roeland weet wat groeiambities zijn en weet ze bovenal samen met jou te realiseren.

“Duidelijkheid vanuit het eerste-persoonsperspectief is de sleutel voor werkplezier.”

Herma-Janssen-Buro-Kwadraat

Herma Janssen

grip-certiefied-partner

Na 30 jaar ervaring in de financiële wereld, is onze boekhouding in vertrouwde handen bij Herma. Snel, accuraat en gestructureerd met oog voor detail en het optimaliseren van de administratieve processen.

“Structurele oplossingen bedenk je niet alleen, maar samen.”

Stel gerust je vraag