Puur.

Warm

Scherpzinnig.

Over ons

grip-certiefied-partner

Buro Kwadraat is een lean & mean organisatie. We hebben geen afdelingen, geen lijnmanagers, geen groot kantoor en nauwelijks overhead. We hebben al onze eigen ballast overboord gegooid om ons op jouw resultaat te kunnen focussen.

Wat hebben we wel? Evenwichtige, sociale en gedreven mensen die uitblinken in vraagstukken waar jouw bedrijf of organisatie een oplossing voor wilt. Omdat jij uniek bent, bieden we altijd maatwerk met een team dat het beste bij jouw opdracht past.

Op deze pagina stellen we je graag voor aan onze experts op onze drie integrale expertisegebieden:

 

  • Richting & houvast: (her)ijken visie, missie en kernwaarden
  • Gedragsontwikkeling: effectief communiceren, samenwerken en leidinggevenden
  • Procesoptimalisatie: met kraakheldere verantwoordelijkheden doelen realiseren #continuverbeteren
N

Richting & houvast

N

Gedrag

N

Processen

N

End-to-end-projecten

N

Waardecreatie

Martien-Plasmeijer-Buro-Kwadraat

Martien Plasmeijer

Founder

grip-certiefied-partner

Founder Martien Plasmeijer. Ieder traject start met Martien. In het kennismakingsgesprek stelt Martien de vragen die je misschien niet verwacht, maar essentieel zijn om jouw vraagstuk op te lossen.

“Maak het onderwerp verantwoordelijkheid nou niet  een ‘HRM-dingetje’. Verantwoordelijkheid is van iedereen en vooral van jezelf. En ja, dat is te organiseren.”

Buro Kwadraat Arnoud Gazan

Jan Boon

grip-certiefied-partner
Leo-van-Eekeren-Buro-kwadraat

Leo van Eekeren

grip-certiefied-partner
Buro Kwadraat Arnoud Gazan

Arnoud Gazan

grip-certiefied-partner

Doelen realiseren met de menselijke maat, dat is waar Arnoud voor staat. Dit doet hij onder andere voor directies en ondernemingsraden en de combinatie daarvan. Arnoud ondersteunt hen namelijk op de route van verdeelde ambities naar gemeenschappelijke ambities.

“Je hebt als organisatie pas grip op doelen en werkplezier als verantwoordelijkheden goed belegd zijn en aanvaard worden.”

Herma-Janssen-Buro-Kwadraat

Herma Janssen

grip-certiefied-partner
Albert-Kos-Buro-Kwadraat

Albert Kos

grip-certiefied-partner
Daphne-la-Haye

Daphne La Haye

grip-certiefied-partner

Verantwoordelijkheid nemen betekent ook knelpunten en verbeteringen in het werk signaleren en oppakken. Daphne leert teams op enthousiaste wijze hoe zij vanuit de Lean-methodiek aan de slag kunnen met continu verbeteren.

“Ik word blij als medewerkers écht kritisch naar hun eigen werk kijken en zich afvragen waar het beter kan. Als zij vervolgens ook met oplossingen komen ter verbetering, dan ben ik zeer tevreden.”

Rob-Poiesz-Buro-Kwadraat

Rob Poiesz

grip-certiefied-partner

Zijn hele loopbaan is Rob bezig met de ontwikkeling van mensen in organisaties, als coach, trainer en consultant. Zijn centrale thema’s zijn leidinggeven, communicatie, samenwerken, persoonlijke groei en bewustwording. Met als resultaat: effectiever (samen)werken en vrijer bewegen.

“Om te verbeteren, moet je veranderen. Dat kan alleen als je bereid bent naar de kern te gaan. Daar ondersteun ik graag bij.”

Pim-van-der-Velde-Buro-Kwadraat

Pim van der Velde

grip-certiefied-partner
Kel-Verkooijen-Buro-Kwadraat

Kel Verkooijen

grip-certiefied-partner

Procesdenken zit in de genen van Kel. Hij voelt zich thuis in complexe, lerende organisaties die zeker ook quick wins zoeken. Kel vindt snel de juiste (interne) informatie en gebruikt deze data voor het optimaliseren van processen. Hierbij betrekt hij nadrukkelijk zowel management als medewerkers.

“Je hoeft niet alles zelf te kunnen en te weten, als je weet bij wie je moet zijn en met wie je het meest effectief kunt samenwerken.”

Tony-van-Waveren

Tony van Waveren

grip-certiefied-partner
Rob-Wientjes-Buro-Kwadraat

Rob Wientjes

grip-certiefied-partner

Stel gerust je vraag