Maatwerk.

Essentie.

DNA | Broncode.

Diensten

grip-certiefied-partner

Verantwoordelijkheid is de essentie van groeien als mens en organisatie. Daar hebben wij dus een broncode voor. En die delen we graag met jou op de manier die bij het DNA van jouw organisatie past. In 1 uur via een inspirerend webinar? Via een 0-meting voor je bedrijfsvoering, waardeontwikkeling of zelfs Corporate Governance Code? Met Groeisessies voor jouw MT of team(s)? Of in een groter programma waarmee we samen de pijnpunten in jouw organisatie aanpakken? Waar jij nu behoefte aan hebt. Buro Kwadraat legt zijn ‘broncode’ graag op het DNA van o.a.:

 

Martien-Plasmeijer

Presentatie & Webinar

grip-certiefied-partner

Verantwoordelijkheid voelen

Inspirerend, interactief, grappig, herkenbaar en soms ietwat ongemakkelijk. Dat zijn de presentaties van Martien Plasmeijer. Na 30 organisatie en 5000 mensen te laten groeien, weet Martien waar hij over praat. Als geen ander houdt hij de verantwoordelijkheidsspiegel voor. Martien sluit met zijn verhaal altijd aan bij jouw organisatie. Beter gezegd: bij jullie groeiambities, zoals werkplezier, procesoptimalisatie, klanttevredenheid en ècht samenwerken. Perfect als aftrap van een verandertraject, teambuildingsdag of kick-off-sessie. Ook mogelijk in de vorm van een inspirerende masterclass voor bestuur, directie of MT.

Audits & Scans

grip-certiefied-partner

Verantwoordelijkheid meten

Steeds meer organisaties maken ‘verantwoordelijkheid’ onderdeel van hun bedrijfsvoering, waardeontwikkeling en zelfs Corporate Governance code. Maar is verantwoordelijkheid ook meetbaar? Ja, daar hebben wij twee instrumenten voor. Als je het verantwoordelijkheidsproces in objectieve cijfers wilt, dan zet je onze GRIP-Index in. Deze wordt afgenomen door onafhankelijke auditors. Voor een waardevolle subjectieve meting gebruik je onze belevingsscan. Beide metingen tezamen vormen het fundament voor een succesvolle verbeterslag, die je kunt monitoren.

organisatie-scan-audit
groeisessie-coaching

Groeisessies & Coaching

grip-certiefied-partner

Verantwoordelijkheid ontwikkelen

Mensen, teams en organisaties willen groeien. Soms in geld, maar steeds vaker in immateriële zaken. Ieders groeiambitie is uniek, maar de aanpak om die ambitie te bereiken, is universeel. Die gaat namelijk over verantwoordelijkheid. Met onze interactieve groeisessies krijg je inzicht in het proces van verantwoordelijkheid beleggen, nemen, aanvaarden en rapporteren. Het aantal Groeisessies varieert van 2 – 8 per team of deelnemer (coachingstraject). Idealiter doet ook directie/MT mee aan één of meerdere groeisessies.

Programmamanagement

grip-certiefied-partner

Verantwoordelijkheid organiseren

Hoe zorg je voor de juiste mindset in je organisatie? Een mindset waarin iedereen verantwoordelijkheid voelt, aanvaardt en neemt voor doelen en gedrag. Een mindset waarin mensen hun eigen en elkaars potentieel benutten. Een mindset waarin mensen dezelfde taal spreken, waarmee ze elkaar ook beter kunnen aanspreken. In ons programma zetten we de GRIP-methode in, waarmee we doelen én kernwaardengedrag koppelen aan groei, zowel in kwantitatieve als in kwalitatieve zin. Growing Responsibility in People – GRIP®️ op Groeien.

programmamanagement

Stel gerust je vraag